Věda snad objevila léky na většinu neduhů, ale nenašla lék na nejhorší zlo – lidskou lhostejnost.

Spolek Mourek


Kočičí depozitum Spolek MOUREK - nový život kočkám, Powered by Joomla!
Pozdrav z nového domova Žofka - 18.10. 2013 Email

 

 

 

Žofka

amalkazofkat

18.11.2013

Zdravíme z kocourkova ... Žofka (dříve Amálka) vypadá, jako by tu bydlela odjakživa....
mazlí se, vrní jak kolovrátek, zlobí, chrápe v posteli, chodí ven na procházky, blbne s dalšíma pěti kámošema, který už si na ní docela zvykli...
.... doporučujeme všem na starosti života pořídit si jako lék alespoň dvě kočky.



 

2.4.2013

Já jsem prosím Amálka, je mi asi devět měsíců, ale vypadám mnohem mladší. Jsem prý takový drobek, říká panička. Ale nemyslete si, běhám jak čamrda, když se chodí z místnosti do místnosti a uklízí se, tak jsem vždy u toho. Jsem vždy první u dveří, to víte, je nás moc a nikdo nechce o nic přijít, tak aby mě nepředběhli.

I na kliku si vyskočím, prý jsem jak hopík, ale nedokážu ji přetlačit. Ráda baštím, jsem droboučká, ale žádná anorektička. Mávátko s peříčky? No tak tím by mě před čumáčkem mohli mávat stále. Moc prima zábava. A moc ráda se mazlím. Asi bych chtěla mít v novém domově nějakou kočičí společnost. Ale aby si hrála a nevrčela na mě. Já na nikoho taky nevrčím a ani nefackuju. Jsem prostě milá, hravá a mazlivá číča. Jo a už jsem kastrovaná. Takže mi napište, co by vás ještě zajímalo. A pospěšte si, stále mi tu někdo leze do pelíšku, už bych ráda měla trochu soukromí. Brácha ten už bydlí půl roku. To je ten na fotce se mnou.