Věda snad objevila léky na většinu neduhů, ale nenašla lék na nejhorší zlo – lidskou lhostejnost.

Spolek Mourek


Kočičí depozitum Spolek MOUREK - nový život kočkám, Powered by Joomla!
Pozdrav z nového domova od Matouška a Kubíčka - 17.11.2013 Email

 

Oba zrzečci, které jsme si od Vás přivezli se mají čile k světu a již se naprosto sžili s novým prostředím... dovádějí venku i uvnitř "své" místnosti, kde jim dcera Adélka navěšela hračky a staré plyšáčky, aby jim prý nebylo smutno.

zrzkove

Do e-mailu připojuji pár foteček ze zahrádky i z místnosti kde Matoušek /ten maličký/ a Kubíček papají a spinkají.... naučili jsme je, že navečer venku na zahrádce "začíčáme" a oni už vědí, že mají přiběhnout, že bude večeře..
takže pak napapat a vyspinkat hezky uvnitř v teple a bezpečí... otvíráme jim opět zase až ráno, kdy se nasnídají a pak mohou na průzkum zahrádky a stodoly... no a kdykoliv samozřejmě mohou dovnitř do tepla k papání, vodě, pelíšku i záchůdku, na který se krásně naučili.

Ještě jednou Vám moc moc děkujeme...dcera Adélka měla z Matouška velikánskou radost /a má stále/ a my zase máme radost z Kubíka, kterému se očičko krásně zahojilo a je z něho veselý chlapík, který stále provokuje a pokouší menšího Matouška a hrozně rád šplhá po čemkoliv. No a když je vezmeme na ruku, předhánějí se, který bude vrnět více nahlas.

Takže ještě jednou moc děkujeme a přejeme spoustu spokojených zvířátek... :-

Krásné vánoce a spoustu zdravíčka pro všechny posíláme z Kostomlátek od Nymburka...